Петра и Бърни Екълстоун

Как ли щяхте да се чувствате, ако бяхте дете на едни от най-богатите хора в света? Няма спор, че животът ви щеше да е лишен от ежедневните парични проблеми. Къде обаче остава отговорността, произлизаща от името, което носите и тежестта на състоянието, което един ден ще бъде ваше?

На почти всички богати наследници не се гледа с добро око и повечето биват заклеймявани като разглезени и егоистични личности. Сякаш светът се върти единствено около тях. За радост, или това ще се окаже изтъркано клише, или има много изключения от общото правило.

На вашето внимание представяме десетте най-горещи милиардерски наследници. Разбира се, със състоянието, което притежават родителите им, няма как да не зарадват децата си с някой и друг разхитителен подарък. Това са например сватба за 60 милиона долара или пък луксозни частни яхти.

Въпреки всичко, богатите наследници не бездействат. Някои от тях са станали известни с работата си като модели и бизнесмени. Други пък предпочитат да стоят далече от прожекторите и да се занимават с благотворителност и частни дейности.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте кои са десетте най-горещи наследника на милиарди състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase